Volg mijn bestelling

LET OP: WIJ BIEDEN GEEN GRATIS RETOURNERINGEN AAN, DAAR ZIJN KOSTEN AAN VERBONDEN.

Is het mogelijk om mijn bestelling te retourneren?

Ja, dit is mogelijk. Als u niet tevreden bent met de items die u hebt besteld, heeft u de mogelijkheid om ze te retourneren binnen 30 dagen na ontvangst. In dit geval moet de bestelling aan de volgende voorwaarden voldoen:

 1. De bestelling bevat nog steeds alle juiste onderdelen, componenten en de verpakking is precies zoals het product is aangekomen.
 2. Normaal gebruik van het product is zichtbaar, breuk door onzorgvuldig gebruik is uitgesloten.
 3. Producten waarvoor hygiëne belangrijk is, zijn grondig gereinigd voordat het retourproces begint.
 4. Het product is direct bij ontvangst defect bevonden.
 5. Wij zijn gerechtigd de klant verzendkosten in rekening te brengen.
 6. Een retourzending wordt binnen 7 werkdagen verwerkt en als aan de voorwaarden is voldaan, wordt de retourzending binnen deze periode officieel erkend.

Wij behouden ons het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren als we vermoeden dat de artikelen zijn gebruikt of beschadigd zijn buiten onze schuld.

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Als uw bestelling aan de bovenstaande voorwaarden voldoet, moet u het volgende doen om het retourproces te starten:

 • Stuur een e-mail naar: info@lumenic.nl
 • Zorg ervoor dat de e-mail het volgende bevat:
  • Ordernummer
  • Reden voor het retourverzoek
  • Foto van het product in geval van breuk
  • Voornaam + achternaam van de klant
  • Adres van de klant

Wij nemen dan contact met u op en geven u het retouradres. Stuur de retourzending nooit naar de afzender, wij sturen u het juiste adres nadat u ons hierom heeft gevraagd. U, de klant, bent verantwoordelijk voor de verzendkosten van de retourzending.

STORNOBAU

De consument heeft een herroepingsrecht overeenkomstig de volgende bepaling als de consument een natuurlijke persoon is die een rechtshandeling verricht voor doeleinden die niet overwegend verband houden met zijn commerciële of beroepsmatige activiteit:

A. HERROEPINGSVOORWAARDEN

De herroepingstermijn is 14 dagen vanaf de dag waarop u of een derde, die niet de vervoerder is en door u is aangewezen, de laatste goederen heeft ontvangen of in ontvangst heeft genomen. Aangezien wij met een volledig geautomatiseerd systeem werken, worden bestellingen direct uitgevoerd bij plaatsing. Daarom kunnen we het verzendproces niet onderbreken totdat de levering heeft plaatsgevonden, dus een terugbetaling is niet mogelijk bij ontvangst van de goederen. Om uw herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons lumenic op de hoogte stellen middels een duidelijke verklaring (bijvoorbeeld per e-mail) van uw beslissing om zich terug te trekken uit deze overeenkomst. De intrekking is voltooid wanneer wij de goederen hebben ontvangen. De kosten van het terugsturen van de goederen komen voor rekening van de koper. Record voor zendingen onderweg Aangezien onze goederen vanuit Azië worden verzonden, kunnen er langere transittijden zijn waarover wij geen controle hebben. Als de goederen al onderweg naar u zijn, is annulering niet mogelijk. Wacht tot u de goederen heeft ontvangen en stuur ze dan naar ons terug. U kunt ons natuurlijk van tevoren op de hoogte stellen van uw annulering. Om u de snelst mogelijke retourzending te garanderen, vragen wij u ons een verzendbevestiging te sturen. Gevolgen van herroeping Als u zich terugtrekt uit deze overeenkomst, moeten wij alle betalingen die we van u hebben ontvangen terugbetalen, met uitzondering van de leveringskosten (met uitzondering van extra kosten als gevolg van het feit dat u heeft gekozen voor een type levering anders dan de goedkoopste standaardlevering die door ons wordt aangeboden), zonder vertraging en uiterlijk binnen veertien dagen na de dag waarop wij kennis hebben genomen van uw herroeping van deze overeenkomst en ontvangst van de goederen. Voor deze terugbetaling zullen wij hetzelfde betaalmiddel gebruiken dat u heeft gebruikt voor de oorspronkelijke transactie, tenzij uitdrukkelijk anders met u is overeengekomen; in geen geval worden u kosten in rekening gebracht voor deze terugbetaling.

ALLE RETOURZENDINGEN WORDEN OP KOSTEN VAN DE KLANT NAAR ONS CENTRALE WARENHUIS IN AZIË GESTUURD.